Leer online eerste hulp

 

Weet jij wat je moet doen bij een ongeluk? Met de juiste handelingen voorkom je erger. Gebruik de handige tools van Eurokruis Vlaanderen om eerste hulp te verlenen wanneer dat nodig is.

 

Volg een EHBO-cursus, online of klassikaal. Download onze EHBO-app en vind wat je moet doen bij veelvoorkomende letsels. En heb je misschien pleisters of een EHBO-set nodig? Ook deze koop je in onze webshop.

 

Kennis van EHBO is voor iedereen van levensbelang. Zorg dus dat je weet wat je moet doen.

 

 

VOLG EEN ONLINE EHBO-CURSUS

Doe een online EHBO-cursus en leer wat je moet doen bij veelvoorkomende ongelukken. Thuis op de bank of ergens anders: onze online EHBO-cursussen volg je waar je maar wilt. En er is altijd wel een cursus die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Voor (groot)ouders is bijvoorbeeld de online cursus EHBO aan baby's en kinderen een goed begin om de basis van EHBO voor specifieke situaties en letsels te leren. Voor de buitenliefhebber is de online cursus Outdoor EHBO ideaal om goed voorbereid op pad te gaan.

 

 

OVER DE ONLINE EHBO-CURSUSSEN VAN EUROKRUIS VLAANDEREN

Een online cursus geeft geen toegang tot een klassikale cursus. Een online EHBO-cursus behandelt de basis van eerste hulp. Door de theorie te doorlopen en je kennis te testen, leer je wat je moet doen bij verschillende EHBO-situaties. Hoewel je online zeer nuttige essentiële EHBO-kennis leert, blijft het natuurlijk aan te raden om ook fysiek de vaardigheden te trainen. Volg daarom, zodra dat weer kan, een klassikale cursus bij het Eurokruis Vlaanderen. Alle Eurokruis-cursussen zijn aangepast om veilig te worden gegeven in de anderhalvemetersamenleving.

 

Alvorens je een online module kan volgen op ons leerplatform dien je eert een nieuwe account aan te maken. Van zodra je een account hebt aangemaakt kan je beginnen met online leren!

 

Onze online leermodules:

>>  Eerste benadering van een slachtoffer

>>  Reanimeren en defibrilleren

>>  Eerste hulp bij brandwonden

>>  Eerste hulp bij bloedingen

>>  Eerste hulp bij huidwonden


Eurokruis Vlaanderen vzw

Kerkstraat 108

9050 Gent

T: 02 781 02 01

F: 02 669 91 66

info@eurokruis.be

BE39 7390 1976 0919

Ondernemingsnummer: 0502.517.507

Onze partners

© 2021 Eurokruis Vlaanderen vzw

Alle rechten voorbehouden.