Pleistersets verkopen

 

Vanaf dit jaar zetten we in op de verkoop van de pleisterset bij de lokale kleinhandelszaak of bij de lokale zelfstandige. Denk dan aan de krantenwinkel, bakker, slager, apotheker, kapper, kinesist, schoonheidssalon,... 

Als lokale handelaar kan je tijdens de pleistersetactie pleistersets verkopen in jouw winkel. Je ontvangt een mooie toonbankpancarte (A4 formaat) die aankondigt dat er in jouw winkel pleistersets van Eurokruis Vlaandeen gekocht kunnen worden. 

 

Je krijgt ook een poster die je op een goed zichtbare plek omhoog kan hangen.

Samen met de lokale Afdelingsverantwoordelijke Public Relations & Werving bespreek je of jouw klanten de sticker cash of via Bancontact kunnen betalen. Afhankelijk daarvan wordt jouw toonbankpancarte al dan niet voorzien van een unieke QR-code.

 

Indien je kiest voor cash als betaaloptie worden er duidelijke afspraken gemaakt over de afrekening van het aantal verkochte pleistersets op het einde van de pleistersetactie. De niet-verkochte pleistersets bezorg je samen met de opbrengst van de verkochte pleistersets terug. Kies je (ook) voor de QR-code van Bancontact als betaalmethode, dan belandt het geld onmiddellijk op de rekening van de lokale Eurokruisafdeling. Op het einde van de pleistersetactie bezorg je dan gewoon alle niet-verkochte pleistersets terug.

We bespreken samen met jou het aantal pleistersets dat verkocht kan worden. Die inschatting maken we samen. Dat aantal wordt bij de start van de pleistersetactie aan jou bezorgd.

Interesse om de verkoop te ondersteunen? Laat het ons weten via handelaars@koopeenpleisterset.be.


Eurokruis Vlaanderen vzw

Kerkstraat 108

9050 Gent

T: 02 781 02 01

F: 02 669 91 66

info@eurokruis.be

BE39 7390 1976 0919

Ondernemingsnummer: 0502.517.507

Onze partners

© 2021 Eurokruis Vlaanderen vzw

Alle rechten voorbehouden.