Lancering eerstehulpapp 'Help!'

 

Een schokkend cijfer: meer dan 80% van de Vlamingen biedt géén eerste hulp wanneer ze vlak naast hen iemand zien bezwijken aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Investeren in zelfredzaamheid is dus letterlijk van levensbelang en dat doen we met de lancering van een nieuwe, gratis app 'Help!'.

Schrijf snel in op onze nieuwsbrief

 

Onze nieuwsbrief staat vol weetjes van binnen Eurokruis Vlaanderen, maar ook EHBO-info, artikels met betrekking tot fondsenwerving, nieuws voor donateuren, wedstrijden, en nog zoveel meer. Aarzel dus geen seconde en schrijf je in.

Een boekt helpt!

 

Koop je boeket bij Eurokruis Vlaanderen en steun per boeket de werking van onze organisatie. In samenwerking met Eurotuin hebben we een  mooi boeket samengesteld én indien je voor 14:00 uur besteld, heb je je boeket de volgende dag al in huis! Bekijk het boeket snel in onze webshop.

Inzameling gebruikte inktpatronen

 

Onze organisatie heeft daarom besloten mee te doen aan een inzamelproject voor verenigingen, in samenwerking met de firma Recyca. Voor elke onbeschadigde originele cartridge, ontvangen we een mooie vergoeding.

Eurokruis Vlaanderen in je testament?

 

Als jij overweegt om Eurokruis Vlaanderen op te nemen in je testament, dan zijn we je uitermate dankbaar. Daarmee help je mensen in nood, Dichtbij of verder weg. Je nalatenschap zorgt ervoor dat we professioneel hulp kunnen bieden als het nodig is.

Koop een steunpakket!

 

Een tekort aan urgentiemateriaal... Het is iets waar een hulporganisatie van huivert! In deze tijden is dat helaas een realiteit! Prijzen van urgentiemateriaal schieten de hoogte in, doordat de vraag het aanbod overstijgt. Iets wat wij als kleine hulporganisatie helaas moeten ondergaan en moeite hebben om deze aan te kopen. 


Eurokruis Vlaanderen vzw

Kasteelstraat 56 bus 3

9620 Zottegem

T: 09 395 74 87

F: 09 29814 93

info@eurokruis.be

BE39 7390 1976 0919

Ondernemingsnummer: 0502.517.507

Onze partners

© 2021 Eurokruis Vlaanderen vzw

Alle rechten voorbehouden.