Ziekenvervoer

 

Het is niet altijd makkelijk om met de wagen naar huis, naar het ziekenhuis of naar het rustoord te gaan. Je moet bijvoorbeeld half liggend of liggend vervoerd worden, of je hebt misschien moeite bij het in en uitstappen. Reken dan op ons ziekenvervoer! Onze dienst staat steeds klaar voor iedereen. Bel het telefoonnummer  0800 77 100 (24/24 - 7/7).

 

 

De meldkamer

De eerste hulp die je van ons krijgt is de medewerker van onze meldkamer. Deze medewerker zal nagaan wat de situatie is en welke hulp er gestuurd moet worden. Indien dit nodig zou zijn stuurt men onmiddellijk een ziekenwagen ter plaatse, maar onze meldkamer staat ook in voor de planning van het niet-dringend ziekenvervoer. Dus ook wanneer je een ziekenwagen of een vervoer wenst te reserveren, dien je contact op te nemen met onze meldkamer.

 

 

Onze service

Je kan bij onze dienst ziekenvervoer terecht voor zittend, rolstoel en liggend vervoer. Onze dienst staat in voor het verzorgen van alle ziekenvervoer. Zo staan wij in voor het vervoer van dialysepatiënten, klinisch transport, repatriëringen in binnen- en buitenland en van vervoer naar consultaties, ontslagen uit het ziekenhuis naar thuisadres, opname naar het ziekenhuis, revalidatiecentra en/of rust- en verzorgingstehuis, ons ziekenvervoer staat voor je klaar!

 

 

Prijs

Wij hebben een overeenkomst met verschillende mutualiteiten voor het ziekenvervoer. Contacteer jouw mutualiteit voor prijzen en eventuele voorwaarden.

Prijsberekening gebeurt altijd volgens de afstand van het vervoer. Indien je vooraf een prijsopgave wenst, geen enkel probleem. Bel gewoon naar onze dienst en onze medewerkers geven je een duidelijke prijs van je vervoer. We bieden je steeds een correcte en transparante factuur aan voor je ziekenvervoer.

 

 

Ziekenvervoer aanvragen, vragen of klachten?

 

Bel 0800 77 100 (24/24 - 7/7 en tegen lokaal tarief) of stuur een e-mail naar dispatching@eurokruis.be.


Eurokruis Vlaanderen vzw

Kerkstraat 108

9050 Gent

T: 02 781 02 01

F: 02 669 91 66

info@eurokruis.be

BE39 7390 1976 0919

Ondernemingsnummer: 0502.517.507

Onze partners

© 2021 Eurokruis Vlaanderen vzw

Alle rechten voorbehouden.